Jennifer Hup: onze lijsttrekker stelt zich voor!

Jennifer 4.jpg21-02-2022 20:22 21-02-2022 20:22

Mijn naam is Jennifer Hup, 33 jaar en woonachtig in Hoofddorp. Onlangs ben ik vanuit Haarlem terug verhuisd naar de polder waar ik ben opgegroeid. Ondanks de krappe woningmarkt is het op een bijzondere wijze gelukt om een woning te vinden!

Afgelopen jaren ben ik in een korte tijd relatief snel betrokken geraakt bij de fractie ChristenUnie-SGP Haarlemmermeer. Het werk in de fractie is ontzettend leuk om te doen en ik weet inmiddels goed wat er in de lokale politiek speelt. Ik denk dat ik als lijstrekker jongere generaties kan inspireren en motiveren om te denken vanuit christelijk perspectief en duurzamer te leven maar ik hoop ook zeker de andere generaties aan te spreken met mijn overtuiging om te staan voor Samen Recht Doen. In het werk voel ik me persoonlijk betrokken en wil ik benaderbaar zijn om goed te begrijpen wat er leeft onder bewoners in de Haarlemmermeer. 

Ik bid dat ik op plekken zal gaan komen waar ik een verschil kan maken, al is het iets kleins. Door in het klein bij te dragen kunnen we met elkaar het verschil maken. Je hebt elkaar immers nodig om iets te bereiken. Ik zie uit naar de campagne. Niet alleen om de beoogde/gehoopte stemmen (2 zetels of meer) te verzamelen, maar ook om de persoon zelf te bereiken met onze hoopvolle boodschap over hoe wij de samenleving willen verbeteren, versterken en wellicht een beetje mooier kunnen maken. Samen Recht Doen is wat mij betreft een passend en treffend statement. Daar wil ik me de komende jaren voor inzetten!

« Terug