Waterschap

Kandidaat waterschapsbestuur

Even voorstellen:

Als inwoner van Nieuw-Vennep ben ik betrokken bij onze polder, nu ook bij het waterschap Rijnland. Mijn politieke ambities heb ik van huis uit mee gekregen. Ik was actief als raadslid in de gemeenteraad Haarlemmermeer van 1998 tot en met 2010.

Mijn ambities voor het waterschap zijn o.a.: Een financieel gezond waterschap, een grote inzet voor de inwoners van heel het gebied van Rijnland op het gebied van waterkwaliteit en kwantiteit.  

Door de lijstineenschuiving zijn we in staat nog veel meer mensen aan te spreken: Samenwerking is een must! Een eerlijke lastenverdeling over de burgers en bedrijven. Inzet voor mensen, flora en fauna.

De genoemde speerpunten uit ons verkiezingsprogramma, elders genoemd op deze website, geven al wat accenten voor de toekomst. Het verkiezingsprogramma beschrijft een politiek naar Bijbelse normen. Ik ben bij de politiek niet gericht op de eer voor de eigen partij of op winstbejag. Het is mijn wens dat ieder raadsbesluit zal bijdragen aan een betere situatie voor de burgers, flora en fauna.