Oog voor de inwoners van alle kernen!

600px-Rijsenhout_(dec_2009)vrijdag 21 februari 2014 14:13

"... De ChristenUnie-SGP heeft zich nadrukkelijk uitgesproken vóór het behoud van Rijsenhout en tegen de parallelle Kaagbaan. ..."

Op woensdag 19 februari jl. was er een lijsttrekkersdebat met de Haarlemmermeerse ondernemers.

Bij de stelling over de wenselijkheid van de groei van Schiphol was ook de aanleg van de parallelle Kaagbaan een onderwerp. Hoewel dit een onderwerp is waar we als gemeente betrekkelijk weinig over hebben te zeggen bevreemde ons de stellingname van Forza en de VVD. Voor hen was het belang van de kern Rijsenhout  kennelijk ondergeschikt aan het economisch belang ondanks het feit dat daar ongeveer 4000 inwoners en de nodige bedrijvigheid mee zou zijn gemoeid...

De ChristenUnie-SGP heeft zich nadrukkelijk uitgesproken vóór het behoud van Rijsenhout en tegen de parallelle Kaagbaan. Wij willen geen keuzes maken die een deel van onze inwoners zou treffen. Wij zijn een gemeente met een luchthaven en willen geen luchthaven met een gemeente zijn!  Wij willen nadrukkelijk opkomen voor alle inwoners en alle kernen in onze Haarlemmermeer.

Wij hopen en verwachten dat onze stellingname ook door onze inwoners wordt gedeeld en dat dit mag blijken uit het stemgedrag op 19 maart.

Met vriendelijke groet,

A.J. (Arjo) van Bezooijen
Fractievoorzitter en lijsttrekker
ChristenUnie-SGP Haarlemmermeer

 

Foto (met toestemming): M.M. Minderhout  

« Terug

Archief > 2014

Geen berichten gevonden